Plog van 19 februari

IMG_9128

Goeiemorgen Amsterdam! Wat lig je er weer lekker bij. Ik ga hier maar eens een dagje stukslaan. IMG_9127

 Samen in de lift.

Screen Shot 2014-02-19 at 21.45.25

IMG_9126

 ‘Even serieus, WELKE?’

IMG_9121

Ah. Ik heb een bespreking over het een of ander.

IMG_9116

 Pieter Jouke is er, wat een aangename verrassing. Vaste ploglezers zullen deze lunchtafel herkennen van de plogs van Martine. Die zit er vandaag toevallig niet. Ze heeft wel ter  vervanging een andere knappe edoch blonde Martine neergezet.

IMG_9122

Ik kan niet echt ingaan op de inhoud van de bespreking. Maar het feit dat ik hier al in het toilet op de verjaardagskalender sta, well, that has to mean something, Sherlock.

IMG_9124

Ik klok wat gezonde sappen naar binnen om mijn verkoudheid te lijf te gaan.

Screen Shot 2014-02-19 at 13.25.32

En ik monteer het aller-allerlaatste filmpje voor factcheckers. Overigens is het item dat morgen in de uitzending zit nu al online te zien!

IMG_9120

Ik haal wat eerste levensbehoeften in de Leidsestraat.

IMG_9119

 

En wijs deze toeristen de weg naar the Anne Frank House. Ik doe dat trouwens altijd op een nogal theatrale manier, zodat ik er zelf ook  wat plezier van heb. Namelijk door naar de Westerkerktoren in de verte te wijzen en te zeggen: “You see that church over there? If you have read the diary you will remember its clock tower could be seen from the attic of Anne Franks house.” Ik zeg dit altijd op sacrale toon, alsof we al in een museum staan. Mits niet al te stoned maakt dit op de meeste toeristen enorme indruk.

IMG_9118

 Ik ga naar de kapper en hier is mijn telefoon op. Aaaarch.

IMG_9141

‘s Avonds doe ik nog poetspoging zoveel. Dankij Matijns pasticheplog van gisteren bedenk ik me opeens dat ik, naast een borstel, ook een soort rubberen vingeropzetstuk heb gekregen. Dat werkt stukken beter!

IMG_9138

 Een regelrechte hit in combinatie met de tandpasta. Mocht ik binnenkort onverwacht vleeseters op visite krijgen dan serveer ik ze toastjes hondentandpasta met kipsmaak.